Mietteitämme

Kun vastaan tulee oikeudellinen ongelma, on ensimmäinen mieleen tuleva kysymys, mistä löytää asiantuntevaa luotettavaa oikeudellista apua ja miten varmistua siitä, että asiaa hoitava lakimies on perehtynyt juuri siihen oikeudenalaan, josta asiassasi on kysymys. Mieleen nousee myös kysymys, paljonko avusta joutuu maksamaan ja miten kustannusten kertymistä voi seurata.

On hankalaa tietää, kenen puoleen ongelmissaan kääntyä ja keneen voi luottaa. Oikeudellisten palveluiden tarjoajien vertaileminen on erittäin hankalaa -usein jopa mahdotonta. Usein on hankalaa saada myös tietoa asian etenemisestä sekä kustannusten kertymisestä.  

Meillä on aito halu auttaa ja meille asiakkaan etu on aina se tärkein asia. Emme ota hoidettavaksemme sellaisia asioita, jotka eivät kuulu ydinosaamiseemme. Meillä asiakas saa aina pääsyn omaan digitaaliseen asiakirjapankkiinsa, josta asiakas näkee ajantasaisesti asiansa asiakirja-aineiston sekä voi seurata tehtyjä toimenpiteitä sekä näkee eritellysti kertyneet kustannukset. Toimintamme on asiakkaan suuntaan avointa ja läpinäkyvää.

Ensimmäinen yhteydenottosi on sinulle maksuton ja pyrimme ratkaisemaan ongelmasi jo ensimmäisessä yhteydenotossa. Mikäli ongelmaasi ei ole mahdollista heti ratkaista, annamme sinulle ohjeet siitä, miten asiassa menetellä.

Maksuton neuvontamme on yksi keinostamme yhteiskuntavastuun toteuttamiseksi. Pyrimme auttamaan avun tarpeessa olevia saamaan helposti ja ilman kustannuksia avun sellaisiin oikeudellisiin ongelmiin, jotka voidaan neuvonnassa ratkaista. Neuvonnan ohella julkaisemme maksuttomia oikeudellisia artikkeleita, tuotamme podcastia sekä järjestämme maksuttomia koulutuksia. Mielestämme se, jolla tietoa on, sitä myös pyyteettömästi jakakoon eli

Mikäli asia etenee toimeksiannoksi, teemme toimeksiannosta aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa toimeksiannon hoitamisen ehdot on tarkoin määritelty. Verkkokaupastamme www.kaupal.fi on ostettavissa erilaisia oikeudellisia palveluita kiinteään hintaan, joka on noin 25 – 30 prosenttia tavanomaista laskutushintaa edullisempi.

Ota siis yhteyttä ja jutellaan lisää

  • Kokeneet ammattitaitoiset lakimiehet
  • Hyvä, ystävällinen ja rehellinen palvelu
  • Helposti tavoitettavissa
  • Maksuton ja sitoumukseton alkuneuvottelu
  • Pysyt aina ajan tasalla asiasi etenemisestä
  • Palvelemme koko Suomen alueella